sim


<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9306111\x26blogName\x3dSimiole+Paris+Carnet.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://simiole.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dtr_TR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://simiole.blogspot.com/\x26vt\x3d6726915431753523835', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <!-- --><div id="b-navbar"><a href="http://www.blogger.com/" id="b-logo" title="Go to Blogger.com"> <img src="http://www.blogger.com/img/navbar/3/logobar.gif" alt="Blogger" width="80" height="24" /></a><form id="b-search" action="http://www.google.com/search"> <div id="b-more"><a href="http://www.blogger.com/" id="b-getorpost"> <img src="http://www.blogger.com/img/navbar/3/btn_getblog.gif" alt="Get your own blog" width="112" height="15" /> </a><a href="http://www.blogger.com/redirect/next_blog.pyra?navBar=true" id="b-next"> <img src="http://www.blogger.com/img/navbar/3/btn_nextblog.gif" alt="Next blog" width="72" height="15" /> </a></div><div id="b-this"><input type="text" id="b-query" name="q" /><input type="hidden" name="ie" value="ISO-8859-9" /> <input type="hidden" name="sitesearch" value="simiole.blogspot.com" /> <input type="image" src="http://www.blogger.com/img/navbar/3/btn_search.gif" alt="Search" value="Search" id="b-searchbtn" title="Search this blog with Google" /> <a href="_javascript:BlogThis();" id="b-blogthis">BlogThis!</a></div></form></div> function BlogThis() {Q='';x=document;y=window;if(x.selection) {Q=x.selection.createRange().text;} else if (y.getSelection) { Q=y.getSelection();} else if (x.getSelection) { Q=x.getSelection();}popw = y.open('http://www.blogger.com/blog_this.pyra?t=' + escape(Q) + '&u=' + escape(location.href) + '&n=' + e scape(document.title),'bloggerForm','scrollbars=no,width=475,height=300,top=175,left=75,status=yes,resizable=yes');void(0);} --></script><div id="space-for-ie"> </div>

31 Ekim 2006



Bu aralar dusune dusune yuruyorum yuruyorum. Almam gereken kararlardan birini aldim, biliyorum ki risk aldim, yagmur yagmadigi zaman cantamda hep semsiyem olur, hatta cok sevdigim insanlar icin bazen iki semsiye koyarim cantama, o zaman da gunes acar, olsun.
Risk aldim kendime bir tane, biraz korkuyorum. Birkac kisi "iyi olacak" diyor, "iyi olsun" diyorum. Aslinda ben biraz korkak bi insanim, nasil boyle bir risk aldim bilmiyorum. "Yeni bir sayfa, bosver" diyor me -tam su an. Bir kereligine, bosveriyorum.

17 Comments:

Blogger skoer said...

"yeni" basli baslina guzel bir sifat.

12:20 ÖS  
Blogger starbug said...

simicim korkmak normal ama bazen hayatta risk almadan hiçbir aşama kaydedemiosun, işler herzmn tıkırında olmuyor, umarm olumsuz sonuçlanmaz ve kararın iyi sonuçlara vesile olur ;))
-xoxo-

1:08 ÖS  
Blogger bitkisel said...

Bende risk aldım kendime 1 saat kadar önceki toplantıda.Görsen öyle yakıştı ki.

Başlıkta yakışmış ,ben kaynağa geri dönüyorum o zaman silinme zamanım gelmiş.

1:35 ÖS  
Blogger simiole paris carnet said...

skoer,
ben de aynisini tekrar ediyorum kendime.

starbug,
ben de sana bisey soracaktim iki gundur senin sayfan bende hata veriyor, birden tum internet sayfalari kapaniyor, acaba hangimizden kaynaklaniyor sorun ?

bitkisel,
1. gercekten gormek isterdim,
2. basligi bosver, cok kizginim kendime guzel hicbisey yapamiyorum.

2:22 ÖS  
Blogger polente said...

Sevgili Simi,

risk iyidir, bazen almak gerekiyor, şeklimizi ve kendimizi bir sarsmak için.
İyi olsun her şey :)

2:42 ÖS  
Blogger jelatin said...

O tepedeki şey çok güzel olmuş.

3:25 ÖS  
Blogger Unknown said...

umarim aldigin riskin sonucu cok güzel olur :)

ayrica neon isiklarina benzeyen sey cok hos ve tatli olmus, oraya öyle bir sey nasil yerlestiriliyor bir ara söyleyebilirsen? cok sevinirim.

6:46 ÖS  
Blogger deryik said...

ışıl ışıl olmuş başlık, risk şerefinedir belki? "çok kızgınım kendime" demişsin- risk almanın sebebi budur belki.

şemsiyesi babetine uygun bi insana ancak "risk insanın kendine yakışanı giymesidir" derdim ama demiym di mi :)

8:43 ÖS  
Anonymous Adsız said...

sevgili simiole,
başlığın çokçok güzel olmuş. tam da bu noktada sana sormak istiyorum, ya başlığı nasıl öyle yapıyorsun? nedir bunun yolu yordamı? çözemedim şu blog ortamını, bir bilene sorayım dedim:)

ikinehir

10:01 ÖS  
Blogger daphnevega said...

Neon ışıkları gibi olmuş sayfanın tepesi, çok yakışmış bence sayfana.. Yeni kararın sana mutluluk getirir umarım.. Yaptıysan içinden gelerek yapmışsındır sen, eminim. Böyle birşeyden de kötülük gelmemeli..

12:33 ÖÖ  
Blogger Blog Sahibesi said...

Simicim insan inanmadığı hiçbir şeyi yapmaz. Sen inanmışsın ve risk almışsın. Ve görüceksin ki aldığın kararla mutlu olacaksın.Yeni görsel çok şık olmuş :) Bu arada Paris'te sezon modası ne durumda?

9:13 ÖÖ  
Blogger simiole paris carnet said...

Merhaba,

yukaridaki basligi begendiginize cok sevindim, sanirim benim de yavas yavas alisiyor gozum. Nasil yapildigina gelince, 683x179 boyutlarindaki istediginiz basligin URL adresini *title-$BlogPageTitle$-title* ve *style type="text/css"* arasina yapistiriyorsunuz. Iste bu kadar (ps. hala sorun olursa bana mail atabilirsiniz template'in baslik koduyla beraber, cunku belki herkesin ki farkli olabilir)

Baslik disinda benim kendi basimdakilere gelince..Nuray'in dedigi gibi inanmasan risk almazsin zaten, demek ki inandim diyorum kendime, bakalim :)

Paris modasi mi? O da arkasi yarin.

12:05 ÖS  
Blogger starbug said...

ya simi ben de bilmiyorum ve çok üzgünüm :(( artk senin gelişmekte olan engin bilgilerin bu soruna bi çözüm bulur die ummaktaym :-)
firefox/mozilla da açılıyor ama onda da hata veriyor, idare ediorm bi şekil, öpücüklerr.

3:19 ÖS  
Anonymous Adsız said...

afsafsgss

3:40 ÖS  
Blogger New York Muhtari said...

"No pain, no gain" demis adamin biri... korksan da eminim sonu cok guzel olacak..

bak bir suru guzel corapli kizin resmini cektim Cadilar Bayraminda... millet sapik diyecek ama ben sucu senin ustune atacagim sanirim, zamanin birinde bana hatirlarsan cek demistin :-)) he he he

Hinzir Muhtar

7:47 ÖS  
Anonymous Adsız said...

Risk kelimesinden nefret ediyorum desem!

Niye yani? Niye bazi seylerin olmasi icin risk alinmasi sart!

Dun Mehmet Barlas Yahya Kemal'le ilgili bi oyku anlatti tv de:

Yahya Kemal Bebek yokusunu cikarken bi manavin yaninda durakliyor. Manav yanina yaklasip, buyrun bir sey mi alacaktiniz diye soruyor.

Yahya Kemal, evet, biraz nesef alicaktim diyerek cevap veriyor!

Ben de risk degil nefes almak istiyorum, if possible!

Ozge

11:37 ÖÖ  
Anonymous Adsız said...

Ne güzel olmuş sayfanın yeni hali.
İlerlemek için risk almak zorundayız. Öyle değil mi?
Sevgiler

12:45 ÖS  

Yorum Gönder

<< Home

Google