sim


<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9306111\x26blogName\x3dSimiole+Paris+Carnet.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://simiole.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dtr_TR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://simiole.blogspot.com/\x26vt\x3d6726915431753523835', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <!-- --><div id="b-navbar"><a href="http://www.blogger.com/" id="b-logo" title="Go to Blogger.com"> <img src="http://www.blogger.com/img/navbar/3/logobar.gif" alt="Blogger" width="80" height="24" /></a><form id="b-search" action="http://www.google.com/search"> <div id="b-more"><a href="http://www.blogger.com/" id="b-getorpost"> <img src="http://www.blogger.com/img/navbar/3/btn_getblog.gif" alt="Get your own blog" width="112" height="15" /> </a><a href="http://www.blogger.com/redirect/next_blog.pyra?navBar=true" id="b-next"> <img src="http://www.blogger.com/img/navbar/3/btn_nextblog.gif" alt="Next blog" width="72" height="15" /> </a></div><div id="b-this"><input type="text" id="b-query" name="q" /><input type="hidden" name="ie" value="ISO-8859-9" /> <input type="hidden" name="sitesearch" value="simiole.blogspot.com" /> <input type="image" src="http://www.blogger.com/img/navbar/3/btn_search.gif" alt="Search" value="Search" id="b-searchbtn" title="Search this blog with Google" /> <a href="_javascript:BlogThis();" id="b-blogthis">BlogThis!</a></div></form></div> function BlogThis() {Q='';x=document;y=window;if(x.selection) {Q=x.selection.createRange().text;} else if (y.getSelection) { Q=y.getSelection();} else if (x.getSelection) { Q=x.getSelection();}popw = y.open('http://www.blogger.com/blog_this.pyra?t=' + escape(Q) + '&u=' + escape(location.href) + '&n=' + e scape(document.title),'bloggerForm','scrollbars=no,width=475,height=300,top=175,left=75,status=yes,resizable=yes');void(0);} --></script><div id="space-for-ie"> </div>

11 Ekim 2006

ooo



Hayir, tek yaptigim sey ayakkabilarimin fotografini cekmek degil. Normal insanlar gibi arada ben de yemek yiyorum, gunde iki bardak su icmeye calisiyorum mesela, imajlara ve objelere bakiyorum, sesleri dinliyorum, bazilarini beynime kaydediyorum sonra kullanmak icin, hepsini imkansiz, ama onlarin bir kismini sizinle de paylasiyorum. Nasil mi? Su sekilde :

* Bir adam, cok hos, bir gun sokakta yuruken karsilasacagim kendisiyle, "sizin fotografinizi cekmek istiyorum" diyecek, hafif bir gulumsemeyle poz verecegim. Ve fotografimi listesine koyacak, meshur olacagim. Surasi.

* Boyle bir sey olmazsa, fotografim ona gider, karismam.

* Artik kahkullerim var, ayni o guzel kadin gibi. (Yeni Paris modasi). Kizinin yeni albumunu dinliyorum araliksiz, su sarkisini en cok :
Web sayfasi burasi.

* Myspace hakkinda bir rapor hazirlarken tanistigim lily, sevimli.

* Onun gibi fotograflar cekmeyi ve bir yemek blogu acmayi cok isterdim. Inanilmazsin sen foodbeam mon amour.

* Gazetelere cikti, Paris'te olay yaratti, bu fikir onlara cok paralar kazandirdi. Seksi mi pornografik mi, estetik mi degil mi, basit-bayagi mi komik mi, bir turlu karar verilemedi. Karsinizda beautiful agony nokta com.

*Kucuk kizlara renkli cantalar. Ama ozellikle su model, kimse kizmasin, sadece Neval'e. Digerleri surada.

* Benim de soyleyebilecegim -cok guldugum- bir cumle, onun blogunun adi. Tiklayin. Bir de Paris'te topuklu mu duz ayakkabi mi sorusuna cevabi vermis Herald Tribune, Ilgilenenlere.


ps. Bu guzel cumartesi sabahimi daha fazla html link eglencesine feda etmemek icin duruyorum. Ama devami gelecek...Iyi haftasonlari.

9 Comments:

Blogger jelatin said...

Şarkın çok güzel.

10:17 ÖS  
Blogger daphnevega said...

mycandybags'e tek kelimeyle ba-yıl-dım!

10:55 ÖS  
Anonymous Adsız said...

bu bloglar artik sacma is halini aldi.Herkes birbirine ne yaptigini ne giydigini ne dinledigini ne pisirip neler yedigini yazadursun,isteyen istedigi organinin,esyasini photosunu cekedursun da biraz copy edip birbirini yapip etmediklerinide ekleyip kendini bir guzel paketleyip sunmakda niye? kime begendirmeye calismak bu birinin sizi kesfediceginimi dusunursunuz? bos isler,zaman kaybi vs vs..suraya iki sacma satir yazacaginiza bir kitap alin okuyun yahuu.

6:23 ÖÖ  
Blogger daphnevega said...

6.23 am'de comment yazan samantha jones (nicki de hakikaten çok entellektüel bu arada!)hanfendinin yapacak çok önemli işleri var anlaşılan bu saatte bu blogu okuduğuna göre. Ben insanların bu saldırganlığını hiç ama hiç anlayamıyorum. Diğer insanların keyif için yaptığı şeylere onu hiç tanımayan biri nasıl bu kadar tepkili olabilir? Kusura bakma simi cevap vermeden duramadım!

10:35 ÖÖ  
Anonymous Adsız said...

simiii 2bardak su çok az ama:( böbreklerin ağırır sora

4:35 ÖS  
Anonymous Adsız said...

ooooooo sanzelizeeee oooooo sanzelize
à midi à minuit il y a tout ce vous voulez aux SANZELIZE!!!!
saygilar efenim bol bol sevgiler

10:36 ÖS  
Anonymous Adsız said...

simi, linkler süper devamını bekleriz ama zatn gelicekmiş:))
derya

11:10 ÖS  
Blogger Zeynep said...

birkin bu dünyadaki en güzel kadın; insanın onu görüp de içinin ısınmaması mümkün değilmiş gibi geliyor bana, canım benim.

blog'un nasıl yazılacağını insanlara öğretmeye kalkmanın modasının geçtiğini düşünüp, rahat uykular uyuyorduk. ama bu sezon da -triko elbiseler gibi, maalesef- moda olmuş anlaşılan.

neyse; garson bey, bana küt burunlu ve kısa botlardan lütfen.

tamam, çok tembellik yaptım yine. ama yine taşındım; yakında dönüyorum :)

9:07 ÖÖ  
Blogger starbug said...

simi'cim linkler süper gbi hepsine bakamadm da şey dicem, bi foto çektir O.ya da koy sayfana, hani şu "poz vereceğim" demişsin ya, o türden, kih-kih :))

3:59 ÖS  

Yorum Gönder

<< Home

Google