sim


<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9306111\x26blogName\x3dSimiole+Paris+Carnet.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://simiole.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dtr_TR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://simiole.blogspot.com/\x26vt\x3d6726915431753523835', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <!-- --><div id="b-navbar"><a href="http://www.blogger.com/" id="b-logo" title="Go to Blogger.com"> <img src="http://www.blogger.com/img/navbar/3/logobar.gif" alt="Blogger" width="80" height="24" /></a><form id="b-search" action="http://www.google.com/search"> <div id="b-more"><a href="http://www.blogger.com/" id="b-getorpost"> <img src="http://www.blogger.com/img/navbar/3/btn_getblog.gif" alt="Get your own blog" width="112" height="15" /> </a><a href="http://www.blogger.com/redirect/next_blog.pyra?navBar=true" id="b-next"> <img src="http://www.blogger.com/img/navbar/3/btn_nextblog.gif" alt="Next blog" width="72" height="15" /> </a></div><div id="b-this"><input type="text" id="b-query" name="q" /><input type="hidden" name="ie" value="ISO-8859-9" /> <input type="hidden" name="sitesearch" value="simiole.blogspot.com" /> <input type="image" src="http://www.blogger.com/img/navbar/3/btn_search.gif" alt="Search" value="Search" id="b-searchbtn" title="Search this blog with Google" /> <a href="_javascript:BlogThis();" id="b-blogthis">BlogThis!</a></div></form></div> function BlogThis() {Q='';x=document;y=window;if(x.selection) {Q=x.selection.createRange().text;} else if (y.getSelection) { Q=y.getSelection();} else if (x.getSelection) { Q=x.getSelection();}popw = y.open('http://www.blogger.com/blog_this.pyra?t=' + escape(Q) + '&u=' + escape(location.href) + '&n=' + e scape(document.title),'bloggerForm','scrollbars=no,width=475,height=300,top=175,left=75,status=yes,resizable=yes');void(0);} --></script><div id="space-for-ie"> </div>

19 Kasım 2006

I was bowling

bow

Hayatimda ilk defa bowling oynadim ! Ama beceriksizim iste, elime hicbir spor yakismiyor, 15 kiloluk bowling topuna parmaklarimi soktugum an hayati tehlike : Filmlerde bu topun bu kadar agir oldugu neden hic belli olmuyor??? Zaten o sirada ayakkabi travmasini atlatmaya calisiyordu bunyem, anaokulunda bile boyle bir cift giymemistim, o kadar...seksi :

left

Uzun ugraslardan sonra topu havaya kaldirmayi basardim neyse, tam artistik bir sekilde atisimi yapacakken mekanin sari isiklar sondu, yerine disco dancing madonna basladi, fosforlu isiklar cok guzeldi ama bowling kulturum olmadigi icin boyle bir club tarzina sasirdim. Ve daha onemlisi, kazananlar parkenin onunde dans ederken anladim ki her turlu dans muzik bir yana, bowling'te en fena kisim yandaki yabanciyla ayni anda topu atma gafleti. Bad Timing ! Onunkisine ne deniyor "Strike" mi, seninkisi, "Sagdan dumduz, pinlere sakin dokunma !"

Sonucta gercekten eglendim diyebilirim, ama kucuk bir puruz vardi, itiraf ediyorum. Elini hangi oyuna atsa kazanan, hangi sporu yapsa basaran, karsisina hangi aktivite ciksa trik'ini aninda cozen sevgili modeli ! Size de tanidik geldi mi? "Bak boyle atacaksin sevgilim", "evet bak sirf kolunu degil tum vucudunu kullanirsan daha iyi olur", "yine de cok iyi cok iyi, sahane -senin icin-". Allah allah, hani sende hic oynamamistin bowling? Tanrim nedir bu olay? Bu erkeklerin beyinleri onceden her turlu oyun icin konfigure mi ediliyor?

Benim kisisel zaferim ise asagida. Her pazartesi gidip ders alacagim, ondan sonra gelsin rakipler. Bir bu eksikti hayatimda.

bow
Video sent by simiole

20 Comments:

Blogger Yes Master Jedi said...

:D Sen en azından ilk kez oynamışsın. Ben çok kez oynadım ama yok olmuyor zorlamaya gerek yok. Oynarken keyifli ama sonuc umut kırıcı, Yani bi topu şişe gibi şeylere atmak bile yetenek istiyor yahu :P

8:39 ÖS  
Blogger Unknown said...

bir de bu bowlingi oynarken benim tırnaklarım kırılır.senin de oldu mu simi? kötü bir hissiyat*

su sevgili olayına katılıyorum. her türlü pratik gerektiren olayı benden ii yapıyor ya nasıl kıskanıyorum anlatamam* ama o kadar da güzel yaptıgı icin de seviyorum onu*

8:50 ÖS  
Blogger deryik said...

hımm... sağlak olduğuna göre an itibariyle sol bacak- sağ kol ağrısı çekmen çok mümkün. çapraz ağrı çok kötü bi şi..:)

bu arada o ayakkabılar tam bowling ayakkabısı değil. bazıları siyah-beyaz, harika oluyo, "mr. bojangles" havasında. le coq sportif yarı deri yarı rugan bi model yapmıştı hatta, aynı bowling ayakkabısıydı, ince bağcıklar falan.

zevkli ama di mi? :)

2:58 ÖÖ  
Blogger bin said...

bowling ayakkabilari 2. elden cok daha fena halbuki..trift storeda begendiin bi cift botun ex-sahibinin de begenecegin ve ayaklari mantarsiz bi kadin olma ihtimali yuksektir en azindan..oysa anti bakteryal sprey kokusuyla maskelenmis kac 37 numaranin senden once o tipsiz seyleri ayagina gecirdigini asla bilemiyosun...
performansa gelince..cocuk klidi ise yarar mi acaba guven artirma onlemi olarak yoksa daha da rezil mi eder insani? peki bi kac bolum ustuste fred cakmaktas'i izlesek isbasinda-feyz olur mu ki??

4:43 ÖÖ  
Blogger Doruk said...

Simii, kahküllerin nerede???

10:33 ÖÖ  
Blogger Doruk said...

Simi, yukarıda kahküllerini soran bendim, "Fındık"ta çalışıyordum da yanlışlık olmuş:)

10:39 ÖÖ  
Blogger Mr_TD said...

Eskiden Galeria ,Ataköy de Fame City vardi, hala var mi bilmiyorum.Cuma günleri arkadaslarla oraya giderdik,bayagi da eglenirdik.

Sanirim basina gelebilecek en kötü seylerden biri hizini alamayip o pistin üzerine kayip da boylo boyunca uzanmak,öyle de bi kaygan ki orasi ,insan düsünce anliyor :)

10:41 ÖÖ  
Blogger simiole paris carnet said...

Darth Buraky,
tamam, rahatlattin beni :)

budalaprenses,
oldu. evet evet ! cok kotu.
(sevildiklerinin farkinda olduklari icin de heralde ekstra rahat oluyorlar boyle durumlarda :)

deryik,
agridi gercekten. ama cok zevkliydi dedigin gibi. Ayakkabilara gelince bizimki ekstra kotuydu, ben kendime coqsportif alayim bari :)

bin,
yok yok, kesin kendi ayakkabimi kendim goturecegim.performansa gelince, senin fikir muthis :) cocuk kilidi kesin ise yarar hihihi

Burcu,
fenalik gelince arada bir minik bir firketeyle yandan tutturuyorum gozukmuyorlar :)

Mr Turkish delight,
ben oraya o kadar cok giderdim ki kucukken, buz pateni sahasi da vardi yanlis hatirlamiyosam, bir de boyle cam kutularin icinden oyuncak kapmaya calismak tuhaf bir aletle -ki ben asla basaramazdim-.

10:55 ÖÖ  
Anonymous Adsız said...

selam simi...
evet bowling oynamak zor iş..bende ilk oynadığı zaman parmaklarım şişmiş,bileğim incinmiş ve ertesi günde tüm vücudum ağrımıştı...sonradan öğrendim ki..bowling topları boyboy,kilokilo..artık daha hafif toplarla oynuyrum..ee birazcık da ustalaştım oynaya oynaya...:)
haklısın bende çözemedim ama erkekler ilk defa yapmış olsalarda çok çabuk çözüyorlar..onlarla aramızdaki fark galiba mekanik olayları dahaçabuk çözme becerileri.. :)
iyi bi hafta diliyorum sana..
sevgiler,

11:47 ÖÖ  
Blogger simiole paris carnet said...

nurdan,

ben de 20 ve 15 kiloluk toplardan yaklasik bir saat sonra kesfettim 10 kiloluk olanlari :)Umarim ben de senin gibi ustalasirim, cok zevkli bir sey cunku. Tabii bu arada rahat rahat oynamak icin sevgilimin mekanik becerilerini biraz askiya almasi lazim :)

12:00 ÖS  
Blogger Mr_TD said...

evet ,oralara az jeton yatirmadik :),ben ordan oyuncak alanda pek görmedim zaten,alsan bie yari yolda kayar düserdi asagiya,adiler kasten yapmislardir.
bir de kupon kazanilan oyunlar vardir, en cok elinde cekic gibi bir seyler yerden cikan seylerin üzerine vururdun,o oyuna takilirdik,hatta 2-3 kisi gider üzerine kapanilardi cikar cikmaz sanki tepesine vuruluyormus giib olurdu,az kupan toplamadik bu sayede,kih kih ,cok sahtekar gördüm kendimi bugün :)

1:29 ÖS  
Blogger limoncicegi said...

Heee hee.. dert etme sen oylelerini. Basla en guzelinden ama bu islerde vucud yapisi on plana cikmiyor. Sonucta kilo, yas veya kondisyon isi degil. Hal boyle olunca hersey kafada bitiyor, bol antreman ise yariyor ama keyifsiz gununde strike yapabildiginde esas olay basliyor. Bol sanslar, ilk baslarda buna ihtiyacin var

2:20 ÖS  
Blogger kirmizi said...

evet evet, o sevgiliden bi tane de bende var. allahim bi insanın her spora mi yatkinligi olur, gecen sene ilk kayak tatilimizde nerdeyse bacagimi kırıyodum onunla inatlasip... tabii ilk gunun sonunda o vızır vızır kayarken ben şiş bi bilek ve mosmor bi bacakla kurtarmıstım neyseki..bi de top mevzuunda sahsen bana 10kg bile cok geliyo, ben hemen sinsice bi tur yapıp dier linelara, biraz da sirinlikle bütün 6-7-8 leri topluyorum... tavsiye ederim...

6:22 ÖS  
Blogger kirmizi said...

evet evet, o sevgiliden bi tane de bende var. allahim bi insanın her spora mi yatkinligi olur, gecen sene ilk kayak tatilimizde nerdeyse bacagimi kırıyodum onunla inatlasip... tabii ilk gunun sonunda o vızır vızır kayarken ben şiş bi bilek ve mosmor bi bacakla kurtarmıstım neyseki..bi de top mevzuunda sahsen bana 10kg bile cok geliyo, ben hemen sinsice bi tur yapıp dier linelara, biraz da sirinlikle bütün 6-7-8 leri topluyorum... tavsiye ederim...

6:23 ÖS  
Blogger kirmizi said...

evet evet, o sevgiliden bi tane de bende var. allahim bi insanın her spora mi yatkinligi olur, gecen sene ilk kayak tatilimizde nerdeyse bacagimi kırıyodum onunla inatlasip... tabii ilk gunun sonunda o vızır vızır kayarken ben şiş bi bilek ve mosmor bi bacakla kurtarmıstım neyseki..bi de top mevzuunda sahsen bana 10kg bile cok geliyo, ben hemen sinsice bi tur yapıp dier linelara, biraz da sirinlikle bütün 6-7-8 leri topluyorum... tavsiye ederim...

6:25 ÖS  
Anonymous Adsız said...

bi kere parmağım sıkışmıştı benim, o günden sonra bıraktım bowlingi. hiç kasma al 6yı karpuzlama yolla(denedim oluyo).
bu arada ben tuba dan vazgecmem :)

7:52 ÖS  
Blogger Blog Sahibesi said...

Simicim bowling hayatım boyunca beceremeyeceğim oyunlar arasında. Diğeri ise tavla. İkiside farklı olmasına rağmen kafam basmıyor diyebilirim. Yazık sevgilimde ısrarla bana öğretmeye çalışıyor. Sevgilim makine mühendisi olduğu için teknik konularda olayı aşmış durumda. Erkeklerle bu konularda yarışamayız gibime geliyor.

8:31 ÖÖ  
Blogger butterfly said...

Simicim sanırım bazı insanlar bazı oyunlar için yaratılmamış oluyor olayın özü bu. Olay teknik konulardan anlamakla ilgili olsa tamam diycem bu durumda çok iyi oynamalıyım (ben makine mühendisiyim çünkü:)) ama yok
işte alakası yok. Daha önce onlarca kez oynamış bile olsam bu oyunda tam anlamıyla "yamuğum":). Tabi, aynı senin genellemene uyacak şekilde; benim sevgilim de beni çileden çıkaracak derecede güzel oynuyor.
Bu durumda ben ne mi yapıyorum? Hemen benim daha iyi olduğum başka bir oyunu oynamayı teklif ediyorum (inanılmaz ama var öyle birkaç oyun:)); mesela dart..Hemen gidip bir güzel dartta yeniyorum onu ve içim rahatlıyor:). Bir de bu yöntemi denemelisin canım, sevgiler...
aslı

12:38 ÖS  
Blogger simiole paris carnet said...

Mr Turkish Delight,
tam nostalji oldu benim icin :)

limon cicegi,
evet gercekten sans gerekiyor, cok mersi.

kirmizi,
aa, ben en hafifi 10 kilo saniyordum, ogrendigim iyi oldu. Tavsiyene uyacagim ve bundan sonra direk en hafifinden baslayacagim.

tadelle,
tamam tuba'yi da kap gel, ben bize deliksiz ve 100 kilo olmayan toplar bilacagim, senin teknikle oynayacagiz :))

Nuray,
tavlayi hic hatirlatma zaten. Evde bir tavla canavari var, ben bir zar attiktan sonra 10 dakika elimle sayiyorum tasi nereye koyacagimi. Zavalliya fenalik geliyor :)

asli,
evet evet evet. bunu yapacagim. simdi dusunuyorum ne onerebilirim?
....buz pateni ?? hihihiih :)))

1:36 ÖS  
Blogger Murat said...

Çok başarılı qördüm seni Simiole. =) En azından kırmızı kart sarı kart v.s yok bu oyunda hatalarından kendin sorumlusun. he birde qülünc durumlar sözkonusu boşver tadıda orda zaten =)

9:56 ÖÖ  

Yorum Gönder

<< Home

Google