sim


<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9306111\x26blogName\x3dSimiole+Paris+Carnet.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://simiole.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dtr_TR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://simiole.blogspot.com/\x26vt\x3d6726915431753523835', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <!-- --><div id="b-navbar"><a href="http://www.blogger.com/" id="b-logo" title="Go to Blogger.com"> <img src="http://www.blogger.com/img/navbar/3/logobar.gif" alt="Blogger" width="80" height="24" /></a><form id="b-search" action="http://www.google.com/search"> <div id="b-more"><a href="http://www.blogger.com/" id="b-getorpost"> <img src="http://www.blogger.com/img/navbar/3/btn_getblog.gif" alt="Get your own blog" width="112" height="15" /> </a><a href="http://www.blogger.com/redirect/next_blog.pyra?navBar=true" id="b-next"> <img src="http://www.blogger.com/img/navbar/3/btn_nextblog.gif" alt="Next blog" width="72" height="15" /> </a></div><div id="b-this"><input type="text" id="b-query" name="q" /><input type="hidden" name="ie" value="ISO-8859-9" /> <input type="hidden" name="sitesearch" value="simiole.blogspot.com" /> <input type="image" src="http://www.blogger.com/img/navbar/3/btn_search.gif" alt="Search" value="Search" id="b-searchbtn" title="Search this blog with Google" /> <a href="_javascript:BlogThis();" id="b-blogthis">BlogThis!</a></div></form></div> function BlogThis() {Q='';x=document;y=window;if(x.selection) {Q=x.selection.createRange().text;} else if (y.getSelection) { Q=y.getSelection();} else if (x.getSelection) { Q=x.getSelection();}popw = y.open('http://www.blogger.com/blog_this.pyra?t=' + escape(Q) + '&u=' + escape(location.href) + '&n=' + e scape(document.title),'bloggerForm','scrollbars=no,width=475,height=300,top=175,left=75,status=yes,resizable=yes');void(0);} --></script><div id="space-for-ie"> </div>

10 Kasım 2006

Paris Combo - Attraction

Haftasonu : yatak keyfi, prenses omleti, alisveris (makyaj malzemeleri :), fotograf, sicak sarap, okuma saati, cafe keyfi, falafel, birazcik temizlik, elbise, nohutlu pilav mmm, skype, manto, camasir yikama partisi, masaj saati, cukulatali cookies, mami'ye uzun mail, poker belki, ilk ev yapimi corba denemesi,....,gibi. Ohh misss.

14 Comments:

Blogger dinemiz said...

haftasonu tatilini bir türlü yaşamayan bana çok iyi geldi bu yazı :(
amaaa pazartesi herkes iş başı yaparken caddeler sokaklar tıka basa çalışan insan doluyken ben uyumaktan şişmiş gözlerimle elimde sıcacık kahvemle kanepeme uzanıp keyif sürüyor olacağım :)

1:02 ÖÖ  
Anonymous Adsız said...

sanirim senin icin mac kullanmanin zamani gelmistir...

1:22 ÖÖ  
Blogger Burcuk said...

sahaneeee:)))

2:14 ÖÖ  
Blogger Unknown said...

haftasonunu not pesinde, ceviri yapmaya calısmakla, kelime ezberlemekle geciren bir bünye icin özlem duyulan seyler bunlar :)

5:55 ÖS  
Blogger jumbrachie said...

ne corbası yaptin simicim?? tarif isteyebilir miyim corba sevgisiyle yanan bir insan olarak..
sevgiler.. cok ozledim...

7:15 ÖS  
Blogger simiole paris carnet said...

dinemiz,
sadece haftasonu mu calisiyorsun? aa cok tuhaf geldi bana, peki peki, napirsun? (yoo, hiic merakli biri degilim afedersin :)

Anonymous,
o kadar seneden sonra mac a gecmekten ve alisamamaktan korkuyorum...


burcuk
sensin sahane

budala prenses,
basarilar diliyorum, bos oldugun bir an hepsinin daha fazlasini sana diliyorum bir de.

selinimmmm benimmm,
bak simdi sevgili burcuk var bir tane, tanistirayim sizi :) Onun sayfasina git, adresi: http://foodiesinlondon.blogspot.com
oradan da 11 octobre a in biraz asagida, ta ta taa taaam: mis gibi bir ev yapimi brokoli corbosi :)) muthis bir corba icine ne koymak hayalgucune kalmis, istersen krema mantar ve misir bile koyabilirsin afiyet olsun, seni cok opuyorum.

8:35 ÖS  
Blogger jelatin said...

Oooo! Öyle koment yazıp / merakta bırakmakla olmaaaz. Bu işin f5'i var, takibi var.

11:24 ÖS  
Blogger simiole paris carnet said...

ohh yeah you are so right baby ;)

1:32 ÖÖ  
Blogger chichille said...

hey simii!!! kim oldugumu gorunce taniyabilcek misin bakalim! eskilere dön, çooook eskilereeeeeeee!!!evet beni görüyorsun şimdi, yeşil ekoseli pileli etek,altında postallar,üstünde deri pardesüüüü....
naber ya?paristesin demek, ben de!?bloguna rastlamak ne güsel!görüşürüz.

p.s: blog olaylarına çok taze giriş yaptım,kişisel mesaj atılınabiliyo mu bilmiyorum bile, o yüzden buraya postladım,mazur gör!

3:20 ÖÖ  
Blogger jelatin said...

O halde konuyla ilgili de bir yorum yazayım ki tam olsun. Attraction dinlediğim ilk Paris Combo şarkısıydı. Şimdi de ablanın tipini gördüm hayallerim yıkıldı. Ben daha genç, güzel ve şık birilerini hayal ediyordum. Bu hanımabla müthiş bir grup solistinden ziyade Fen Bilgisi öğretmenine benziyor.

1:27 ÖS  
Blogger dinemiz said...

simi; keşke sadece haftasonu çalışıyor olsaydım, haftada 6 gün çalışıyorum ve pazartesi günü benim izin günüm, ne iş mi yaparım? özel bir kurumda kimya öğretmeniyim.
ps:jelatin'in fen bilgisi öğretmen anısının hemen ardına kimya öğretmeni yorumu :)

10:15 ÖS  
Blogger simiole paris carnet said...

sevgili amorphe,
"isil isil" oldu sayfam senin yorumunla. En kisa zamanda bir kahve icmeli ve eski gunlere gulmeliyiz. Cok optum.
ps. blog dunyasina hosgeldin, takipcinim !

jelatin,
ayni soku ben de yasamis ve uzun sure kabul etmek istememistim :))

dinemiz,
kimyacilara karsi ozel bir sempatim var. "Kahveden kafein ekstraksiyonu yaparsan geriye ne kalir", "sen icki uret bar acalim", "bana bir parfum yapar misin" gibi :)) yarin hepimiz ise giderken sana iyi dinlenmeler diliyorum.

1:12 ÖÖ  
Anonymous Adsız said...

selam
estetik ve zerafet anlayışından dolayı durup ikki çift laf edip seni tebrik edeyim dedim.herşey çok güzel...
ii geceler

1:36 ÖÖ  
Blogger chichille said...

vay be, postal ve deri ceket demem yetti galiba hatirlamana :)ahah! evet birşeyler yapmalıyız,ben şuan çalışmıyorum,kendi programımı kendim yapıyorum, senin tekliflerine açığım şekerim.
senin blogun da çok eğlenceli,senden bloggerlık yolunda öğrenmem gereken çok şey var simgesan!
sevgiler, çekirge

2:05 ÖS  

Yorum Gönder

<< Home

Google