sim


<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9306111\x26blogName\x3dSimiole+Paris+Carnet.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://simiole.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dtr_TR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://simiole.blogspot.com/\x26vt\x3d6726915431753523835', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <!-- --><div id="b-navbar"><a href="http://www.blogger.com/" id="b-logo" title="Go to Blogger.com"> <img src="http://www.blogger.com/img/navbar/3/logobar.gif" alt="Blogger" width="80" height="24" /></a><form id="b-search" action="http://www.google.com/search"> <div id="b-more"><a href="http://www.blogger.com/" id="b-getorpost"> <img src="http://www.blogger.com/img/navbar/3/btn_getblog.gif" alt="Get your own blog" width="112" height="15" /> </a><a href="http://www.blogger.com/redirect/next_blog.pyra?navBar=true" id="b-next"> <img src="http://www.blogger.com/img/navbar/3/btn_nextblog.gif" alt="Next blog" width="72" height="15" /> </a></div><div id="b-this"><input type="text" id="b-query" name="q" /><input type="hidden" name="ie" value="ISO-8859-9" /> <input type="hidden" name="sitesearch" value="simiole.blogspot.com" /> <input type="image" src="http://www.blogger.com/img/navbar/3/btn_search.gif" alt="Search" value="Search" id="b-searchbtn" title="Search this blog with Google" /> <a href="_javascript:BlogThis();" id="b-blogthis">BlogThis!</a></div></form></div> function BlogThis() {Q='';x=document;y=window;if(x.selection) {Q=x.selection.createRange().text;} else if (y.getSelection) { Q=y.getSelection();} else if (x.getSelection) { Q=x.getSelection();}popw = y.open('http://www.blogger.com/blog_this.pyra?t=' + escape(Q) + '&u=' + escape(location.href) + '&n=' + e scape(document.title),'bloggerForm','scrollbars=no,width=475,height=300,top=175,left=75,status=yes,resizable=yes');void(0);} --></script><div id="space-for-ie"> </div>

05 Aralık 2006

sevgili virtuel cevrem

8130667
Help: Sag tarafa -yeniden- linkleri koydugumdan beri paranoyak gibiyim : aa sunu da unuttum, aa bunu da unuttum diye kucuk bir ekleme listesi yapmaya karar verdim.
Bu nedenle :
. eskiden SPC'de linki olan ve su an olmayan adresler varsa,
. blogunu tanitmak isteyen ve "cok yeniler" grubuna girmek isteyenler varsa,
. sevdigi bir blogu tavsiye etmek isteyenler varsa,
Onlari lutfen yorum odasina alalim !
-Cook mersi.

ps. Evet, evet pole dance icin gerekli islemleri yaptim !! Artik donusu yok :) Gelismeleri aktaracagim. Heyecan firtinasi !

71 Comments:

Blogger jelatin said...

Virtüel çevrenin "sister" kısmını ben oluşturuyorum. Kimsecikler kapmasın.

7:30 ÖS  
Blogger Tugc said...

simiole ben seni kendi linklerime ekliyorum, beni ekleyip eklememek sana kalmis :D
Bu arada ekleyebilirim seni dimi?

10:18 ÖS  
Blogger New York Muhtari said...

ama ben yokum burada...

One hit wonder gibi hissediyorum kendimi :-(

10:22 ÖS  
Blogger deryik said...

heyecan fırtınasına tam destek ve link için bi muck :)

1:33 ÖÖ  
Blogger Margot said...

Beni de unutmuşsun Simi, beniğğğ de :) Gönüller bir olsun yahu!

8:43 ÖÖ  
Blogger pinomino said...

merhaba simiole:) kendimi "buradan geçtiler" kısmında görünce çok mutlu oluyorum:) ama bir türlü kendi bloguma kodları yapıştırmayı beceremedim..
sevgilerle:)

11:09 ÖÖ  
Blogger daphnevega said...

Blog yazmaya başlamadan önce uzun süre takip ettim seni, ilk okuduğum bloglardan biri burasıydı. O yüzden kendi linkimi görünce çok sevindim! :)

11:19 ÖÖ  
Blogger simiole paris carnet said...

jelatin,
kapamaz zaten :)

deryik ve ayse
opuldunuz !!

tugce (tabii ki), new york muhtari, margot (nasil unuturum), pino....iyiki haber verdiniz cok tesekkurler !!

Pino,
sana bugunlerde kucuk bir maille anlatirim istersen, cok kolay :)

11:32 ÖÖ  
Anonymous Adsız said...

bende sağ taraftaki "güzel keşifler"de yer almak isterim sevgili simi..:))

1:03 ÖS  
Blogger Doruk said...

Simican, beni de ekle:) www.gelincikler.com

2:39 ÖS  
Blogger simiole paris carnet said...

Nurdan ve Burcu !!

cok mersiii !

3:39 ÖS  
Anonymous Adsız said...

Tatile gitmek istiyorsun ama nereye gidecegine karar veremiyorsun. Ya da nereyi gormek istedigini biliyorsun ama nasil gidilir ne yapilir ne yenilip ne icilir bilemiyorsun. O zaman en yeni kesfedilenlere http://www.triptriptrip.info/ yu ekleyebilirsin.

f.

4:53 ÖS  
Blogger HMF said...

burdan gectilerde varim..linklerde de olabilmeyi istiyorum:)

5:11 ÖS  
Blogger ikinehir said...

sevgili simi,
ben seni eklemiştim takip ettiklerim listeme, ama tuğçe haklıydı önce bi sorsaydım di mi? soruyorum, seni ekledim iyi mi ettim? :)

ayrıca ben de isterim, beni de gör beni de keşfet:) ama yani pek hatta hiç düzenli yazmıyorum.. yine de "bi de böyle bişiler varmış kendine yalandan blogçu diyomuş,hadi bakalım" deyip link sevinirim:)

5:32 ÖS  
Blogger simiole paris carnet said...

f.
cok mersi, hemen bakacagim !!

hmf,
anlastik !

ikinehir,
birilerini sayfana eklemeden sorman gerekiyorsa....uff benim isim cok zor ! O yuzden derim ki sormaya hiic gerek yok :)) Cok iyi yapmisssin.
ayrica seni de gordum, kesfettim, yorumun icin tesekkur ederim :)

6:14 ÖS  
Blogger k.i.s.d. said...

Selam Simi,
Link vermek için değil de şu pool dance konusunda yorum yapmak istedim.

Oldukça enteresan ve cesaret isteyen bir şey olacak sanırım ama mutlaka paylaş bizimle. İnsanın sefgilisi için seksi seksi dansetmeyi öğrenmesi ne kadar da heyecan verici.

Bu arada eldivenleri bulduğumu söylemiş miydim? Ama eşim pek içselleştiremedi henüz:) Siyahı olsaydı bari önerisi ise tarafımdan reddedildi.

Öpüldün.

6:28 ÖS  
Blogger aqua / ~~denizbahcesi~~ said...

şu dans konusu en cok O.nun işine yarayacak sanslı cocuk valla :))

8:37 ÖS  
Blogger rahel said...

Simi bebek,
Kuzusarması iki gündür sana yazdığım içli şiirleri göndermemi engelliyor. (Halbuki "fındık simim/ben seni yerim" gayet iyiydi bence :P) Söylemeden geçemeyeceğim. "Eski"mek pek eğlenceli, "dost" olmaksa harika.
Öperim -makyajla da olsa- elma yanaklarından. :)

9:10 ÖS  
Blogger Unknown said...

sen bende varsin!
beni ister koy oraya ister koyma farketmez*
ben nasilsa hergün gelip bakacagim sana (:

haha cok kafiyeli oldu*

11:36 ÖS  
Blogger osquée said...

ben de bir reklam yapayım :P

avant garde ortamlara akmak istiyorsun ama muhabbetlerden bir şey anlamıyorsun. bienale gidiyorsun her şey dönmeye başlıyor
aklını kaybedecek gibi oluyorsun. O zaman en yeni keşfedilenlere intermediaclass.blogspot.com adresini ekleyebilir disiplinlerarası sanatın tüm inceliklerine vakıf olabilirsin

7:47 ÖÖ  
Blogger elma+Z said...

simi rahat ol sen zaten takip edenler orda link varmis-yokmus aldirmayanlardir bence. "sen hep yaz" dileklerimle..babay:)

8:51 ÖÖ  
Blogger caulerpa said...

tatlimm simii
bende blogu artık kendi forum sitemde yazıcamzz.. gmail adresini bana mail atabilirmisin ekliyim senide himen. burda yazmıyom diye kopmak istemiyorum senden. öpüyorum elmacık kemiklerinden

9:54 ÖÖ  
Blogger MM. said...

buradan geçip duran biri olmaktan sıkıldm,artık link de istiyorum:P

1:10 ÖS  
Blogger Serra said...

yeni raStLadim bLoguna, o yuSden bu daha ikinCi yorumum. Link oLayina geLince, sen biLirsin.. ama ekLemen ii oLmu$, boLece daha koLay uLa$icas artik herkeSe. ;)

~Serra

p.S. poLe danCe hakkindaki geLi$meLeri de beLirtirSen sevinirim. MerakLa bekLiorus.. ;p

2:05 ÖS  
Anonymous Adsız said...

bu kesinlikle bir comment değil ama paylaşmam gerek ve ben kiminle paylaşmalıyım blmiyorum.kocam, kızımın babası, 11 yıllık sevgilim ...tanınmıyor insanlar ya hem pek de salak sayılmam.neyse yonjadan bul kızları,msn de bağla,sanal alemde ...3 gündür ağla...dayan pasifloraya...hiç bu kadar acı çekmedim ,hiç böyle içim paramparça olmadı.kusura bakmayın yer harcadım
ve sağolun.

5:06 ÖS  
Blogger simiole paris carnet said...

k.i.s.d,
eldivenleri bulduguna cok sevindim, muhtesemsin !! Ne yap et kandir sevgilini, hem siyah da neymis !!

aqua,
ben henuz oyle dusunmuyorum, acaba yapabilecek miyim sorusu daha cok beynimi mesgul ediyor !!

rahel,
canim benimmm :) Ben de ikinizi birden pek cok operimmm :)

budalaprenses,osquée ve ozde ;
not edildi !!

ruin,
sim.simsek@gmail.com ve beni unutmadigin icin....mmmuucckk !!

feeling the blanks ve serra,
anlastik :)

Pole dance konusuna gelince....YARIN !!!! Bayilicam stresten, ama cok heyecanli evettt !!! :) Cuma aksami degilde haftasonu hemen yazacagim. Soz, soz !!!

6:23 ÖS  
Blogger simiole paris carnet said...

Anonymous,

Yorumunu okuyunca gercekten cok uzuldum, ne yapman gerektigini bilemiyorum ama senin icin en iyisi neyse o olsun. Lutfen guclu olmaya calis, -demek bile sacma, biliyorum. Umarim bu zor donemi en kisa zamanda atlatirsin, sana bol sans diliyorum !

Sevgilerimle...

6:25 ÖS  
Blogger İpek Kuscu said...

Simiole,buradan geçtiler kısmına bayıldım,kodları için senden yardım alabilmiyim.?Sevgiler

10:19 ÖS  
Blogger B5 said...

Ben de seni eklemek istiyorum. Iki gunluk yeni garip bloguma : )
Daha neleri, nece yazacagima karar veremeden atladim bu ise.. Zaten blog acmaya kalkismamin iki sebebinden biri buuuraaasi : )
B.

1:21 ÖÖ  
Blogger Mr_TD said...

Eski dostlar arasinda olmak güzel bisi :D

B5 i de bu camiya "zorla" sokmakta payi olan kisilerden digeride benim sanirim :),cok iyi bir is yapmisiz valla,Simioele :)
Birkac yeni kurban "anonymous" arayalim :)

12:12 ÖS  
Blogger k.i.s.d. said...

Vazgeçtim ya ben de link vercem:)
ehehhe

Hala tık yok bizimkinde:)

2:29 ÖS  
Blogger Aslı Cin said...

Anynmous a üzüldüm ya, yapabileceğim bir şey var mı acaba?

Ben eski dost değilim, yeni keşif de değilim,biraz da gel git bir blogum, istersen ekle :)

5:09 ÖS  
Blogger Tugc said...

simiole, benim sormamin nedeni, birkac kere oyle anormallikler oldu, sayfama ekledigim baska arkadaslarim vardi ve alakasiz insanlar rahatsiz edilmeye basladi..yani diyelim anonymous un biri bana catiyo, bana cattigindan sana da laf atmaya basliyor filan..o yuzden sordum ;)

benim siteme de bekleriz seni ;) seversen linklersin ;)

6:40 ÖS  
Blogger MorKoyun said...

burdan gectiler panosuna poz vermek icin burdan gecmekten baska ne lazim arastiriyorum:)

2:06 ÖÖ  
Blogger MorKoyun said...

burdan gectiler panosuna poz vermek icin burdan gecmekten baska ne lazim arastiriyorum:)

2:07 ÖÖ  
Anonymous Adsız said...

bundan haberin var mı?

http://blograzzi.blogspot.com/2005/12/simiole-hamile-mi.html

MReside

9:58 ÖÖ  
Blogger Gün said...

Beni de unutmuşsun, hatta geçen farkettim, Simicik artık beni okumuyor demek ki diye yorumlamıştım :)

10:40 ÖS  
Blogger Zeynep said...

listede üstümde olan kız yaramazlık yapıyor.

2:23 ÖS  
Blogger Blog Sahibesi said...

Simicim keşiflerine eklediğin için tşk ederim. Çok incesin :)

3:00 ÖS  
Blogger palyanço said...

ben bloglara basladığımdan beri takip ediyorum seni ve eklemistim linkini.. umarım senin icin sorun değildir.. peki ya sen beni ekler misin?! :(

3:35 ÖS  
Blogger bething* said...

her zaman comment birakamasamda rss li takibindeyim simi :)

11:44 ÖS  
Anonymous Adsız said...

Yeni kesfettigim bir blog.

http://www.perfumefanclub.blogspot.com/

1:29 ÖÖ  
Blogger Meltem said...

Kendimi burdan geçenlere ekledim ben. Hiç yorum bırakmasam da takipteyim çünkü. Sen de bana bi bak istersen. Uyarsa eklersen sevinirim.

7:22 ÖÖ  
Blogger simiole paris carnet said...

Hepsi not edildi,

Gun ve bething, hatami hemen affettiriyorum.

Mor koyun'a cok bayildim, torpilli olacak gibi ;)

Tamam tamam bu aksam post, soz !!

5:46 ÖS  
Blogger MorKoyun said...

aaa ben hic yorum birakamadim sanirken yedekli birakmisim meer:)torpilli listesinden girmisim hemde heyyoo:))hosbuldum Simiole..

9:24 ÖS  
Blogger MorKoyun said...

aaa ben hic yorum birakamadim sanirken yedekli birakmisim meer:)torpilli listesinden girmisim hemde heyyoo:))hosbuldum Simiole..

9:27 ÖS  
Blogger MorKoyun said...

aaa ben hic yorum birakamadim sanirken yedekli birakmisim meer:)torpilli listesinden girmisim hemde heyyoo:))hosbuldum Simiole..

9:31 ÖS  
Blogger MeliS said...

selam ben de takipteyim istersen ekle sevgiler sirin kiz:))

3:39 ÖS  
Blogger butterfly said...

Simicim "açken tık tık" kısmına ekle istersen beni de..Mutfaktaki maceralarıma göz atarsın arada:). Ben senin takipçilerindenim zaten. Aslı neler yapıyor dersen, bloguma beklerim..
sevgiyle kal..
aslı
http://kristalkelebek.blogspot.com/

12:00 ÖÖ  
Blogger Serra said...

hani yaziCaktiin? haLa yazmadin, merak ettiimm. naSi geCti yaf, aydinLat bizi! ;)

~Serra

7:52 ÖÖ  
Blogger Aslı Cin said...

Evet Simi, şu dans gecesini ne zaman anlatacaksın???

8:55 ÖÖ  
Anonymous Adsız said...

geliyorum gidiyorum aynı post aynı post..e hadi amaa..

11:34 ÖS  
Blogger kekvekahve said...

Demin yanlış yere mi yazdım yorumumu? Neyse tekrar edeyim bari. Demem o ki sevgili Simiole; sabahları, çayımı yudumlarken, sayfanda yeni birşeyler okuyamamak günümün ters gitmesine neden oluyor ama? E hadi ama?

10:37 ÖS  
Blogger kekvekahve said...

Demin yanlıs yere mi yazdim yorumumu? Tekrar edeyim bari. Demem o ki Sevgili Simiole; sabahlari cayimi yudumlarken, sayfanda yeni bir seyler okuyamamak gunum ters gitmesine neden oluyor ama. E hadi ama...

10:41 ÖS  
Blogger huysuz said...

Ben de çok yenilere eklenebilir miyim??
: )

1:51 ÖÖ  
Blogger  said...

cıkcıkcık derdim ama, GM gene geberdi galiba. neyse işte. naber?

3:07 ÖS  
Blogger bething* said...

:D

5:29 ÖS  
Blogger Unknown said...

NERDESİN iyi misin simi?
hergün bakiyorum hep aynı post!
yaz bir an önce!

11:54 ÖS  
Blogger starbug said...

simi'cim eski dost'larda olmak cok guzel, tesekkur ;)
bu arada anonymous'un yazigina uyuz oldum, kocasinin yaptigina uzuldugm deil; ona guclu ol demekten baska bi sey gelmez elimden, hani şu "bundan haberin var mı" ya.. o sayfada yazılanlara.. nekadar gereksiz ve -söylemeyi sevmediğim bir kelime ama- kıskanç insanlar.. yani bole saçmasapan işlerle ugrasip neden basina musallat oldular anlayamiorm..
yine de canini sikmaya deemez, mucuk cicim ;))

2:05 ÖS  
Blogger ibeking said...

walla bende bu post sayesinde bir sürü blogla tanışmış oldum :))

3:36 ÖS  
Blogger kıyıköşeyazı said...

Her ne kadar yorum getirmesem de seni okuyorum. Öyle bir söyleyeyim dedim sırası gelmişken. İçimde kalmasın.

9:37 ÖS  
Blogger chichille said...

dost kategorisine girer miyim bilemiyorum ama "eski" olduğum kesin :) sen benim takip altindalar'ımdasin.

bu arada görüşelim artık yahu!aynı şehirdeyiz!!!
öperim,sevgiler.

5:47 ÖS  
Blogger epsilon said...

ben nisandan beri takip ediyorum bloğunu ancak hiç yorum yazmamaıştım.ama merak ettim nerelerdesin???

7:50 ÖS  
Anonymous Adsız said...

simi özledik :)

12:47 ÖS  
Blogger Unknown said...

Simiole,

Umarim link icin gec kalmamisimdir. Bu blog fikri yeni geldi aklima,

http://donteatyourfriends.blogspot.com

Ekleyebilirsen memnun olurum.
:)

5:35 ÖS  
Anonymous Adsız said...

pole böyle işte... insan bi başlayınca gözü blog falan görmüyo

5:49 ÖS  
Blogger kirmizi said...

simi, nerdesiiinnnnn...

12:12 ÖÖ  
Blogger terskose said...

20 gün geçti, ses yok. İyisin umarım?

5:50 ÖS  
Anonymous Adsız said...

Simiole'cim beni de ekle n'olur!
Acken tik tik yap banada...

Sevgiler

1:59 ÖS  
Blogger Kiralık Beyin// said...

bende varımmm!!!destek icin link.yeni basladım.yardım!

http://muslehiddinoglu.blogspot.com

1:17 ÖS  
Blogger chocolate said...

ben biraz gec mi kaldim nedir? benim her isim boyledir zaten. benim blog acmama sebep olanlardan birisin. seni okumazsan birseyler eksik oluo...

8:17 ÖÖ  

Yorum Gönder

<< Home

Google