sim


<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9306111\x26blogName\x3dSimiole+Paris+Carnet.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://simiole.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dtr_TR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://simiole.blogspot.com/\x26vt\x3d6726915431753523835', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <!-- --><div id="b-navbar"><a href="http://www.blogger.com/" id="b-logo" title="Go to Blogger.com"> <img src="http://www.blogger.com/img/navbar/3/logobar.gif" alt="Blogger" width="80" height="24" /></a><form id="b-search" action="http://www.google.com/search"> <div id="b-more"><a href="http://www.blogger.com/" id="b-getorpost"> <img src="http://www.blogger.com/img/navbar/3/btn_getblog.gif" alt="Get your own blog" width="112" height="15" /> </a><a href="http://www.blogger.com/redirect/next_blog.pyra?navBar=true" id="b-next"> <img src="http://www.blogger.com/img/navbar/3/btn_nextblog.gif" alt="Next blog" width="72" height="15" /> </a></div><div id="b-this"><input type="text" id="b-query" name="q" /><input type="hidden" name="ie" value="ISO-8859-9" /> <input type="hidden" name="sitesearch" value="simiole.blogspot.com" /> <input type="image" src="http://www.blogger.com/img/navbar/3/btn_search.gif" alt="Search" value="Search" id="b-searchbtn" title="Search this blog with Google" /> <a href="_javascript:BlogThis();" id="b-blogthis">BlogThis!</a></div></form></div> function BlogThis() {Q='';x=document;y=window;if(x.selection) {Q=x.selection.createRange().text;} else if (y.getSelection) { Q=y.getSelection();} else if (x.getSelection) { Q=x.getSelection();}popw = y.open('http://www.blogger.com/blog_this.pyra?t=' + escape(Q) + '&u=' + escape(location.href) + '&n=' + e scape(document.title),'bloggerForm','scrollbars=no,width=475,height=300,top=175,left=75,status=yes,resizable=yes');void(0);} --></script><div id="space-for-ie"> </div>

03 Aralık 2006

Tekrar et: seksiyim, seksiyim, seksi olabilirim !

Image Hosted by ImageShack.us
[Not : Sevgili mami'cigim, tamam arkadas gibiyiz seninle, gizlimiz saklimiz yok birbirimizden. Ama mumkunse kucuk kizinin bu post'unu okumadan gecebilir misin? Onun da ozel bir hayati ve tek basina almasi gereken onemli kararlar olabiliyor bazen. Merci. ]

Benim bir sucum yok. Cunku ben 15 dakika oncesine kadar yagmurlu bir pazar gunu kendini eve kapamis, gri esofman alti, kalin coraplari, yumusacik hirkasi ve bir kavanoz nutellasiyla masum masum sevgilisini bekleyen bir kizdim..Suc tam o sirada gelen mailde : Pink Paradise'da bedava bir pole dance dersine davetiye ! ("Yavrucugum, pole dance de ne?" diyenlere cevap: yukaridaki gibi demirin etrafinda yapilan akrobatik ve seksi dans !!)

Tabii ki o sokla benim de aklimdan tek bir kelime gecti: skandal ! (Kirmizi neon isikli pavyonda sigara dumani ve alkol kokulari icinde striptiz yapan basit ve bayagi kadinlar !) Ama yine de davetiyenin kibarligi yuzunden kucuk bir arastirma yapmadan duramadim. Megerse Paris'in seckin is kadinlarinin cok fashion yeni hobisi buymus ! Hatta Vogue bile bu yeni fenomenden bahsetmis, bu dansi "ruya gibi bir vucuda sahip olmak icin" spor olarak yapan o kadar cok kisi varmis ki !! Hem daha kasli hem daha esnek oluyormus vucut, hem kadinin kendine guvenini artiriyor hem de icindeki potansiyeli ortaya cıkariyormus (din dinnn)!!!

Davetiyede acik secik belirtilmis: "isinma hareketleri icin esofman ve spor ayakkabi, dans icin mini bir sort ve topuklu ayakkabi getiriniz." Kardio-vasculer egzersizlerden sonra verilen 15 dakikalik arada bacaklarin epilasyonlu, suratin makyajli, saclarin yapili oldugundan emin olmaliymisiz! Sonra derse gecilecekmis.

Karar vermek ve listeye adimi yazdirmak icin sadece 4 gunum var. Bir yanim biraz...utaniyor (o demir ve ben ?? Topuklu ayakkabilar, mini-sort ve seksi bakislar !!) bir yanim "kesinlikle muthis bir deneyim" diyor. Tanrim bana yardim et,
galiba ikinci yanim %55 daha agir basiyor !!

ps. Belki cok basarili olup kucucuk evimize sundan alirim. Sevgilim, nasil fikir ;)

34 Comments:

Blogger Unknown said...

hayatında farklı bir deneyim olabilir, kötü, utanılacak bir yanı da yok bence* agir basan yanını dinle derim ben :)ii eglenceler*

5:17 ÖS  
Anonymous Adsız said...

Bence de kacirma bu firsati. Bu konuda kariyer yapmak gibi bir niyetin yok madem :) bari deneyimi kacirma. Ileride kizlarina, torunlarina anlatirsin en kotu ihtimalle.

6:53 ÖS  
Anonymous Adsız said...

Bir kez daha takdir ettim seni, tecrubelerini bize aktarmayi unutma olur mu, cok merak ettim.

Sanirim benim icim olmu$ cunku o tepeye uzanan demiri gorunce aklima Demi Moore -Striptiz filminden once itfaiyeciler geldi acil durumlarda tepeden asagiya kayan, durum vahim yani kisaca :)))

7:40 ÖS  
Blogger jelatin said...

Kesinlikle bu fırsatı kaçırmamalısın. Boşver şekerim formda kalmayı. Her türlü aktiviteyi, "formda kalma" kisvesi altında tombul teyzelere yutturmaya çalışan sosyal hayattan bıkmadık mı? Sen eğlencene bak.
Bence bu tür şeyler kadına zarafet, estetik ve seksapel katıyor.
Striptiz mesela, bence dünyanın en estetik olaylarından biri, hatta kimi ülkelerde SANAT olarak kabul ediliyor! (O ülke Norveç olabilir, emin değilim) -ki ben de sanat olduğunu düşünüyorum.

Burada Elma Tv var. Bir süre öncesine Carmen Elektra'nın striptiz / kucak dansı derslerini gösteriyorlardı. Az biraz figür kaptım, sana da gösteririm ;)

8:05 ÖS  
Blogger chichille said...

sana destek olmak icin (sadece bunun için ha!) gelebilirim simi. (ben de istiyorummmmmmmmmm, ben de ben deee)

8:40 ÖS  
Anonymous Adsız said...

süpermiş, kesinlikle kaçırılmaması gereken bir aktivite. İstanbul'da da var mıdır acaba benzer bir ders?

9:01 ÖS  
Blogger CHROMA said...

Burada oryantal, orada direk dansı. Ebeveynlerin kızlarını pek görmek istemediği sahneler galiba. Ama ikisinin de kendince bir estetiği, bir zerafeti var. Sorun nerede ve nasıl yapıldığı. E nihayetinde gecenin bi yarısı üç kuruş para kazanmak için, tanımadığın sarhoş adamların önünde yapacak değilsin ya.
Bana gelseydi böyle bir şey giderdim herhalde.

Şöyle olmadığı müddetçe bi problem olmaz di mi :)
http://www.sugarqube.com/Ecards/CardView.cfm?CardID=564&L1=19&L2=208&L3=0&Page=

10:51 ÖS  
Blogger huysuz said...

ben olsam hiç kaçırmazdım : ))
Bu zamanda yapmayacaksın da ne zaman apacaksın hem??

12:09 ÖÖ  
Blogger daphnevega said...

Çok ilginçmiş ya! Hayatta aklıma gelmezdi bunun kursu-dersi olacağı! Bence de denemelisin. Ne kaybedebilirsin ki? Sevmezsen de devam etmezsin hem. Merak daha ağır basardı bende sanırım :)Değişti mi %55?? :)

9:44 ÖÖ  
Blogger Minnoshi said...

Cok super ve akillica bir fikir. Istanbul'da olsa bir dakika bile dusunmezdim.

Polepeople ile yazisip Istanbul'da da boyle birsey acabilir miyiz diye sormayi bile dusunuyorum.

Hareket etmeyi saglayan, guven asilayan, bir de ustune eglendiren muthis bir aktivite.

Destekliyorum, sonrasinda deneyimlerini duymak icin sabirsizlaniyorum.

10:29 ÖÖ  
Anonymous Adsız said...

iyi haftalar sevgili simi...valla enteresan bir hobi ama zevkli,eğlenceli gibi..ağır basan yanın evet diyorsa hiç düşünme... şimdiden hayırlı olsun diyorum..
sevgiler,

10:59 ÖÖ  
Blogger hera said...

chroma: super hakkaten:)
simiole, hani derler ya, sen hic rahat durmaz misin diye:)

11:10 ÖÖ  
Blogger Ayça said...

ikinci yanin sadece %55 olmasina cok jajirdim; pole dance pole dance pole dance!!! diyorum ve belki sen ilk adimi atar da bu iji ogrenip ustasi oluverirsen bir SIMOLE POLE DANCE DERSLERI DVDsi cikarirsin, biz de linkteki pole arkadajtan alip evimize takariz, senin dvdden ogrenir vihuuuuu vihuuuu diye doneriz kim bilir? :)

12:06 ÖS  
Blogger Serra said...

X-poLe`dan haberim vardi.. benCe kesin edin kendine bitane.

~Serra

p.S. bLogun iLgincmi$, begendim cok.

2:22 ÖS  
Blogger simiole paris carnet said...

14 yorumun HEPSI DE yuzde 55'i destekliyorsa o zaman o olur yuzde 95 !

Ogleden sonra listeye adimi yazdiracagim !! Ama neden bu kadar stres oluyorum ?

Stres nedenleri :
1. Cok tas gibi kadinlarla ayni sahnede bulunmak
2. Minicik sort ve topuklu ayakkabilarla o hareketleri nasil yapacagim ? Kot pantalon niye olmuyor?
3. Ya yapamazsam ? Ya herkes cok seksi seksi kivirirken ben minik bir odun parcasi gibi o demir cubuga yapisip kalirsam?

off. bunlari hic dusunmesem daha iyi.

2:50 ÖS  
Anonymous Adsız said...

lise yıllarım aklıma geldi (ama düşündüğünüz gibi diil) bizim sınıfın ortasında öyle bi boru vardı, bizim sınıftan bi kız da sürekli ona tutunurdu.. neyse onun adı da "şenayın striptiz borusu" olarak kaldı aklıma geldikçe gülerim

simi bi arkdaşa bakıp çıkcam fln desem beni alırlar mı merak ettim şimdi ders ortamı fln nasıldır acep herkese bir boru düşüyomu yoksa kendi borumuzu kendimz mi getircezki

ama sen dikkat et de sakata gelme spy cam fln koyarlar(nolur nolmaz)

siz kadınlar ne garip yaratıklarsınız ya

3:18 ÖS  
Blogger Nes london-ist said...

kesinlikle farkli bir deneyim olacak orasi kesin.Londrada benim gittigim dans okulunda bile pole dance dersleri var,gercekten populer yani.Ama Sohodaki kluplerde bunu seyretmis biri olarak soylemeliyim ki,o mini sortla direkte herkes cok seksi gorunuyor, etraftakilerden cekinmiyeceksen yuru be Simi !

5:07 ÖS  
Blogger Aslı Cin said...

Ben de kendimi düşünemiyor olurdum ama kaçırmazdım.

Siminin mamisi valla içinde kalmasın diye yazıyorum. Öperim çok :)

5:08 ÖS  
Blogger mel said...

Ne pilates'i ya??
Kesin gidelim:)

6:30 ÖS  
Anonymous Adsız said...

aslinda kimseyi tanimiyosan süper bisiy:)minicik sortlarla film seti havasinda,normal sartlarda asla yapamiycaan bisiy.
ben bile istedim dogrusu:))
ama dansin ismini yanlis cevirmisler,daha dogrusu eksik.
pole swahili dilinde yavas demek,yani yavas dans.
pole sexy dans daha ii olurdu sanki:))

6:36 ÖS  
Blogger Zebe said...

Check this web site
http://music.msn.com/music/celebsbuzz?GT1=7702

Britney Spears is into pole dancing too. Why not our Simiole?

Have fun!

9:42 ÖS  
Anonymous Adsız said...

Sana acik acik soyleyeyim:
1-Bir suru -cok tas gibi kadinlar-la cevrili olmayacaksin. Etrafinda Tas ve Guzel Kadin olasiligi %98. Hatta en guzelleri sen bile olabilirsin (Hayir, zaten kim takar).
2-Kot pantalonla olmayi sen de istemeyeceksin.
3-Genelde Turk kizlari istemeseler de genetik ozelliklerinden oturu kalas gibi olamazlar.. Olamiyorlar!!

1-2-3 maddeleri min. dort ulkede denenip onaylanmistir.

sevgiler,
B.

9:43 ÖS  
Blogger Gün said...

Neden olmasın, merakla bekliyorum deneyim sonuçlarını :)

10:31 ÖS  
Blogger Tugc said...

Digerlerine ben de katiliyorum..Sonucta sen gidip bir striptiz bar filan acmayacaksin ve kesinlikle degisik bir deneyim...
Gitmelisin ;)

4:43 ÖÖ  
Blogger Blog Sahibesi said...

Simicim o davetiye bana gelseydi inan bir dk bile düşünmez giderdim. Düşünsene inanılmaz bir deneyim olacak. Üstelik bunun nesi kötü ki :((

7:38 ÖÖ  
Blogger HMF said...

hahaha:)super bir firsat..kesinlikle kacirmamalisin!!

11:28 ÖÖ  
Anonymous Adsız said...

Benim fikrim bu konuda...aksam evde soylerim askim :) izleyenlere de biraz suspense olsun :)

2:27 ÖS  
Blogger simiole paris carnet said...

hahahha :)

aa bi an aklima geldi de...aslinda erkekler de yapabilir pole dance !!

3:13 ÖS  
Anonymous Adsız said...

benim icin sorun diil :) nolcakki
ben 5 yaşından beri pole dance yaparım :))

3:34 ÖS  
Blogger simiole paris carnet said...

:)))

4:51 ÖS  
Blogger dinemiz said...

ilginç olacağından eminim, katılmak cesaret gerektiren katılmamak ise pişmanlık yaratacak bir durum bu, anlatacak şeylerin olsun bize, her eve pole dance, hatta 22 aralık için süper fikir :)

11:04 ÖS  
Anonymous Adsız said...

tamam geç kaldım yazmakta, ama mutlaka gitmelisin diyenlerdenim demek istedim :)

iyi eğlen :)

2:33 ÖS  
Blogger QM said...

sanirim herkes desteklemis, ben desteklemeyenlerin sesi olayim. don't take it badly, but this is what I think: striptiz salonlarinda calisan kadinlar seks iscileridir/koleleridir. pole dance yapip "muthis deneyim" yasamak istegi, uzak dogulu cocuk iscilerin is onluklerini giyip birkac gunlugune onlarin sartlarinda calismanin ne "muthis bir deneyim" olacagini dusunmeye benziyor. muthis deneyim olabilir belki, ama sirf kendi alacagi hazzi dusunup yaptigi eylemin sosyal boyutunu dusunmeyen bir deneyim bence.

4:59 ÖS  
Blogger rahel said...

Türk basınına da düştü ya olay (buyrun, buradan yakın), buralarda başlaması da an meselesidir. :) Heveslenenlerin gözü aydın, müjdemi isterim.

8:58 ÖS  

Yorum Gönder

<< Home

Google