sim


<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9306111\x26blogName\x3dSimiole+Paris+Carnet.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://simiole.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dtr_TR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://simiole.blogspot.com/\x26vt\x3d6726915431753523835', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <!-- --><div id="b-navbar"><a href="http://www.blogger.com/" id="b-logo" title="Go to Blogger.com"> <img src="http://www.blogger.com/img/navbar/3/logobar.gif" alt="Blogger" width="80" height="24" /></a><form id="b-search" action="http://www.google.com/search"> <div id="b-more"><a href="http://www.blogger.com/" id="b-getorpost"> <img src="http://www.blogger.com/img/navbar/3/btn_getblog.gif" alt="Get your own blog" width="112" height="15" /> </a><a href="http://www.blogger.com/redirect/next_blog.pyra?navBar=true" id="b-next"> <img src="http://www.blogger.com/img/navbar/3/btn_nextblog.gif" alt="Next blog" width="72" height="15" /> </a></div><div id="b-this"><input type="text" id="b-query" name="q" /><input type="hidden" name="ie" value="ISO-8859-9" /> <input type="hidden" name="sitesearch" value="simiole.blogspot.com" /> <input type="image" src="http://www.blogger.com/img/navbar/3/btn_search.gif" alt="Search" value="Search" id="b-searchbtn" title="Search this blog with Google" /> <a href="_javascript:BlogThis();" id="b-blogthis">BlogThis!</a></div></form></div> function BlogThis() {Q='';x=document;y=window;if(x.selection) {Q=x.selection.createRange().text;} else if (y.getSelection) { Q=y.getSelection();} else if (x.getSelection) { Q=x.getSelection();}popw = y.open('http://www.blogger.com/blog_this.pyra?t=' + escape(Q) + '&u=' + escape(location.href) + '&n=' + e scape(document.title),'bloggerForm','scrollbars=no,width=475,height=300,top=175,left=75,status=yes,resizable=yes');void(0);} --></script><div id="space-for-ie"> </div>

19 Şubat 2007

simiole paris carnet (4.sezon)

j'y suis restee 15 jours
Aralik-ocak-subat cok cabuk gecti, gunleri hic sayamadim. Karneme yazamadim, kayit tutamadim. Simdi kisa bir ozet gecmem lazim ! Bu kadar zaman nerelerdeydin diye soranlara, yanit : Isyerimde. Cunku cok ama cook calistim ben. O kadar ki, eve geldigim saat uyuyakaldim O'nun kollarında. Ne kadar cok is verdilerse yaptim, once sirf fransa'ydi, sonra avrupa basladi. Dilinden anlamadigim kisilerle anlasmalar yaptim. Yuzde 30 diyenlere hayir yuzde 18.5 ! Simdi guluyorum ama, hayatimda hic bu kadar kendimi yormamisim! Ne maillerime baktim, ne fotograf cektim, ne resim yaptim, hayir, sadece sabah sekizden aksam dokuza kadar tuhaf bir hayat surdum, pazarlamadan ciktim, strateji planlamaya girdim. Sonuca gelelim: Ta ta taa taam. O uzun staj sona erdi ve benim gercek isim oldu !!

Turkiye'de yasayanlara komik gelebilir bu anlattiklarim, ama yurtdisinda okuyup burada normal bir calisan statusune girmek icin iste boyle taklalar atmak gerekiyor. Bir kuruma "cok cok cok gerekliyim size" demek yetmiyor. Tanrim ne stresliydi ilk baslari. Ama artik rahatladim. Kalbimi stresten bam bam carptiran toplantilar artik zevkli geliyor. Tam yatmadan bu yaziyi yazabildiysem, artik bu donemi bitti kabul ediyorum. Demek buymus olay! Tabii ki yarin sabah da gunes dogmadan kalkacagim, ama artik stres icinde kendimi paralamak yok ! Ben ki asla kendime iyi bir sey yaptigini soyleyemem, iki nokta ustuste acikliyorum : Kendimle gurur duyuyorum !

Bu yoklugun nedenini acikladiktan sonra, bir daha is konusuyla kimsenin kafasi sisirmeyecegime soz veriyor ve yatagima giriyorum. Kendime, O'na ve size tatli ruyalar.

ps. Aldigim bir mail beni nasil guldurdu anlatamam. Senamay demis ki : "Bu kadar zaman yazmadiysan heralde cok kotu bisey oldu: Ya saclarini kazittin ve begenmedin, ya O'ndan ayrildin ve kendine gelemedin !". Saclarim hic olmadiklari kadar uzun Senamay, O'da tam karsimdan goz kirpiyor ! Sevgilerimle...

18 Comments:

Blogger MeliS said...

hosgeldin ve isin hayirli olsun, kendine olumlu seyler soylemekte zorlanan insanların, gerçekten soyleyebildiklerinde hissettikleri seyi kendimdem biliyorum, buyuktur, o yuzden tadini cikar tatli kizz :)

1:49 ÖÖ  
Blogger starbug said...

ya ben de kotu bisey oldu sanmistim ama nese ki deilmis ve cok sevindim tebrik ederim (ve evet biliyorum, okumak en kolayı sanırım "oralarda")
eh artk dugun de yaza olur galiba ;)

2:03 ÖS  
Anonymous Adsız said...

Hoşgeldin :)
Avrupa'da Avrupa birliğine üye ülkelerin vatandaşlarını değil seni tercih ettilerse bu kutlanmaya değer :) TEBRİKLER
İş Kadını Simi günleri başlıyor...

2:50 ÖS  
Blogger limoncicegi said...

Herseyin iyi olmasina sevindim, gorusmek uzere...

4:57 ÖS  
Blogger caulerpa said...

canımm simii cok sevindim. yetmez gibi bende gurulandım seninle. çok çok çok güssel yerlere gelmeni, gelirken yanında sevdiceğinle olmanı, yillar geçtikçe işini daha cok sevmeni , hiç pazartesi sendromu yaşamamanı diliyorumsss.

5:00 ÖS  
Blogger Blog Sahibesi said...

Canım ne güzel haberlerle dönmüşsün.Bende gizlice uzaklarda evlendiğini ve şu an balayında olduğunu düşünüyordum :)
İşin hayırlı olsun. Aramıza hoşgeldin :)

8:07 ÖÖ  
Anonymous Adsız said...

heyyooo yupppiiii

hey barmen kiz arkadasima bir martini bianco olsun icinde yesil zeytini olsun!!!

tebrik ediyorum!!bi de ben bu zorlu manyak donemi atlatabilsem pufff sabir sabir ...ne kadar tebrik etsem azdir.
Hayaller aleminde gecen universite yillarindan sonra cilgin bir is yasami seni bekliyor!!yasasiiiinnn
cok opuyorum

10:24 ÖÖ  
Blogger Unknown said...

tebrikler simi, tekrar hosgeldin :)
cok sevindm senin adına!

10:52 ÖÖ  
Anonymous Adsız said...

simgeeee.stop.bu sizin ev mi.stop.cok merak ettim.stop.cikaramadim.merakima derman olur musun.stop.evet merakliyim.stop.evet cok yogun bi isim yok.optum

1:01 ÖS  
Blogger B5 said...

Tebrikler :)
Cok sevindim isine.. Yine de seni fazla yipratmalarina izin verme.. "Öteki" mutlulugun heeerseyden daha tatli :) ve kalici..
Sevgilerimle,

3:53 ÖS  
Blogger Murat said...

Herqün sayfana qirip aynı şeyleri okumak nedir bilemezsin Simi, herdefasında ilkmiş qibi okuyorum. =) Senin adına çok sevindim, herşeyin en qüzelini hakediyorsun.

Biz dostların herzaman yanındayız.

Selamlar.

4:32 ÖS  
Blogger aqua / ~~denizbahcesi~~ said...

özlemişim seni okumayı

5:08 ÖS  
Blogger New York Muhtari said...

Sim hosgeldin.. hep boyle guzel haberlerle gelirsin insallah.. Bak bin kere tiklayip, bin tane senaryo yaziyoruz durduk yere... iyi olmana, isini bulmana, keyifli gunlerin olmasina cok sevindim. icim acildi postunu gorunce..

10:00 ÖS  
Blogger eni said...

Hoş geldin geri simiole..özlettin kendini.İşin için çok sevindim , biliyorum Avrupada doğru dürüst işe başlamak için önce çok sıkıyorlar adamı.Tüm zorlukları başarılı bir şekilde atlattığına sevindim.Bu arada odanın resmi harika olmuş..yaratıcılığına hayranım..
selamlar,
Eni

10:41 ÖÖ  
Anonymous Adsız said...

öncelikle hoşgeldin sevgili simi...ve evet türlü seneryolar kuruldu hakkında tabi..:))
kadrolu işinin olması süper bişey..tebrikler..ve alkışlar senin için....:))
sevgiler,
nurdan
http://nurdanacar.blogcu.com/

10:45 ÖÖ  
Blogger elma+Z said...

simi, sizi tekrar gormek ne guzel:)
bende herkes gibi isinde basari dilemeye ugradim...
gorusmek uzere

11:06 ÖÖ  
Anonymous Adsız said...

simi hoşgeldin , başardığın ve başaracağın herşey için tebrikler
sevgilerimle figen

2:36 ÖS  
Blogger simiole paris carnet said...

simsimsekMelis,
cok tesekkur ederim,ben de anladim ki olumlu seyleri soylemek lazim. Arada bir, kendine. Sevgiler.

Starbug,
Daha bi de nisan var, heyecan firtinasi :)

zeya
:)

limoncicegi,
blogunla tanistigimiza sevindim. Sen de buraya hosgeldin !

Ruin,
ne zormus tanrim, senin anlattiklarini yasadikca anladim :)Ama yine de keyifli, seni cok opuyorum canim benim !

Nuray,
Hayatta gizlica evlenemem, herkese herkese soylemem lazim :)

Idilik,
Je t'embrasse de tout mon coeur, sans les Pradas pour le moment mais bon, ca va venir ;)

B5
evet evet. Kendime ben de bunu duyorum.

Teorist,
aslinda tanismiyoruz biliyorum ama, sanki bi an, seni taniyorum sandim.

Aqua, New york muhtar ve eni
Ben de ben de cok ozledimmmmmm :)

nurdan,elma+z ve figen,
Cok tesekkur ediyorum, sevgiler !!

12:55 ÖS  

Yorum Gönder

<< Home

Google