sim


<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9306111\x26blogName\x3dSimiole+Paris+Carnet.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://simiole.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dtr_TR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://simiole.blogspot.com/\x26vt\x3d6726915431753523835', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <!-- --><div id="b-navbar"><a href="http://www.blogger.com/" id="b-logo" title="Go to Blogger.com"> <img src="http://www.blogger.com/img/navbar/3/logobar.gif" alt="Blogger" width="80" height="24" /></a><form id="b-search" action="http://www.google.com/search"> <div id="b-more"><a href="http://www.blogger.com/" id="b-getorpost"> <img src="http://www.blogger.com/img/navbar/3/btn_getblog.gif" alt="Get your own blog" width="112" height="15" /> </a><a href="http://www.blogger.com/redirect/next_blog.pyra?navBar=true" id="b-next"> <img src="http://www.blogger.com/img/navbar/3/btn_nextblog.gif" alt="Next blog" width="72" height="15" /> </a></div><div id="b-this"><input type="text" id="b-query" name="q" /><input type="hidden" name="ie" value="ISO-8859-9" /> <input type="hidden" name="sitesearch" value="simiole.blogspot.com" /> <input type="image" src="http://www.blogger.com/img/navbar/3/btn_search.gif" alt="Search" value="Search" id="b-searchbtn" title="Search this blog with Google" /> <a href="_javascript:BlogThis();" id="b-blogthis">BlogThis!</a></div></form></div> function BlogThis() {Q='';x=document;y=window;if(x.selection) {Q=x.selection.createRange().text;} else if (y.getSelection) { Q=y.getSelection();} else if (x.getSelection) { Q=x.getSelection();}popw = y.open('http://www.blogger.com/blog_this.pyra?t=' + escape(Q) + '&u=' + escape(location.href) + '&n=' + e scape(document.title),'bloggerForm','scrollbars=no,width=475,height=300,top=175,left=75,status=yes,resizable=yes');void(0);} --></script><div id="space-for-ie"> </div>

30 Mart 2007

TataaaTaaaTaamm

-Patronum "kendine artik bir stajyer bulman gerekiyor" dedi.
Doktorum "nasil mumkun, boyunuz artik uc santim daha uzun" demis kadar mutlu oldum -yazisi:
Madalyonun oteki tarafina gecmek demek buymus sekerim. Ben simdi hazirlamaz miyim en topuklu ayakkabilarimi, saclarimi arkadan soyle siki bir topuz yapmaz miyim, gidip bir de kemik cerceveli Prada gozlukler edinirsem soyle kaslarimi catip gorusmelerimi yapmaz miyim : "Neden bizim sirketimizi tercih ettiniz matmazel, 3 arti 3 eksiniz nedir mosyo, Do you speak in english? " Sonra da ufak tefek bir sjayer bulup parmagimda oynatmaz miyim, butun isleri ona yikip saat beste cikmaz miyim, cit cit cit cit havami atmaz miyim ? Ohh, gidip parfumumu degistirmem lazim. Daha dominant birsey almaliyim. Artik sirkettekilerle cok gulup eglenemem aman allahim ; artik benim ALTIMDA bir canli var, ahh simdiden sicak basti yelpazem nerde, yonetici olmak da ayri bunlatiyor insani ohh, bana bir kahve espresso getirebilir misin canim, voluto sekersiz, mersi.

Simiole harikalar diyarinda, seri 3 episode 2.
....
Oysa gercekler aci :
  • Sekiz adet gorusme : Her gorusmeden once titreyen bacaklar, kisilan ses, toparlanamayan cumleler, sorulamayan sorular, tam alinamayan cevaplar. (Stajerler degil. Ben. Kimse ustume gelmesin)

Fena durumlar :

  • Rahatlasin diye yaptigim esprinin aday tarafindan anlasilamamasi nedeniyle uc saat esprimi aciklamak zorunda kalip, en sonunda umutsuzca ih-iihii diye bogazimi temizleyip "O zaman siz kendinizden bahsedin" demem ve o saniye suratimin aldigi zavalli ifade.
  • Baska birinde heyecandan on dakika hickirik tutmasi (beni, evet)
  • Baska birinde beni fazla genc gorup yilisik gulumsemesiyle "Gorusmeyi siz mi yapacaksiniz" sorusunu soran cocuga acimasizca "Peki siz 28 yasinda nicin hala staj ariyorsunuz" sorusunu sormam. (Hadi buraya kadar cool oldugumu dusunuyorum, iste o an dursaydim keske) Hemen ardindan pisman olup cocuktan oyle dedigim icin ozur dilemem ve insanin her yasta staj yapabilecegi hakkinda sacma bir aciklamaya girismem. Suratindaki anlamsiz ifade. Tanrim niye boyleyim.
  • Bu sefer masanin diger tarafinda olmama ragmen kendi eski staj gorusmelerimin aklima gelmesi sonucu, gecen zaman ve hayat uzerine 1 saniyelik bir dusunce firtinasi yasadigimi sanarken kafami kaldirdigimda o 1 saniyenin galiba 5 dakika falan oldugunu farketmek. Tamamen sok. Neredeyiz, bu da kim, evet pardon, ne diyordunuz ?

Gibi, gibi, gibi... Olsun, deneyimdir canim uzme kendini-diyor babam. Benim kizim buyumus de birilerini mi ise aliyor ? Aferim, cok calisma sen yine de.

"Hatirliyorum da hayatim sen boyle gorusmelere girerken korkudan ezilip buzulurdun, boyle sudan cikmis civcive donerdin, gordun mu nasil da buyudun ?" diyor Mami. Cok mersi. Insanin kendisini destekleyen bir ailesinin olmasi ne kadar da guzel.

Bir sonraki post : "Simiole stajerini buldu mu ? Gorusme de neler oldu, kim daha cok korktu ? Stajer kiz mi, erkek mi ? Prada gozlukler alinacaklar listesine girdi mi ?

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home

Google